Žolelių milteliai -1 ,,PELYNAS, BITKRĖSLĖ, GVAZDIKĖLIS“ Sudedamosios dalys: bitkrėslė, pelynas, gvazdikėlis. Vartojamas 1 kartą dienoje pusryčių pradžioje. Vartojimo būdas: 1 arbatinį šaukštelį miltelių suvalgykite kartu su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus, užgerdami šiltu vandeniu (medus ypač svarbu suaugusiems). 3 savaites taip vartokite po 1 arb. šaukštelį ryte, prieš pat pusryčius. Po trijų savaičių padarykite trijų savaičių pertrauką. Per minėtą pertrauką tikslinga vartoti žolelių miltelius –2 ,,KIAULPIENĖ -MARGAINIS“ ir ,,ŽALIOJI ENERGIJA" Po jų vėl vartokite ,,PELYNAS, BITKRĖSLĖ, GVAZDIKĖLIS“, kol pabaigsite pakelį, maždaug vėl per tris savaites. 120 g pakuotės kaina 12,00 Eur Žolelių milteliai – 2 ,,KIAULPIENĖ - MARGAINIS“ Sudedamosios dalys: tikrojo margainio vaisiai , kiaulpienės šaknys, ciberžolė Vartojimas: 1)1 arb. š. mišinio užplikyti trupučiu vandens, gautą tyrelę suvalgyti prieš valgį. 2) Galimas ir toks vartojimo būdas: 2-3 kartus per dieną, prieš valgį 1 arb. š. sauso mišinio užsigerti vandeniu (galima ir su maistu). Pilnas vartojimo kursas: 21 diena, tada 21 dienos pertrauka ir vėl 21 dienos vartojimas. 100g pakuotės kaina 7,00 Eur. Šaknys arbatai ir maistui ,,5 ŠAKNYS“ Sudedamosios dalys: varnalėšos, kiaulpienės, trūkažolės, ajero, debesylo šaknis, kmynai Penkios geriausios Lietuvoje augančios šaknys. Paruošimas ir vartojimas: Valgomą šaukštą mišinio užpilti 3puodeliais šalto vandens, kaitinti iki užvirimo. Uždengus arba termose laikyti 1 val., tada, nupilant dalimis, gerti po 1 puodelį tris kartus per dieną. Jei per stipru, praskiesti karštu vandeniu. Išmirkusias šaknis sunaudoti maistui Trumpas kursas: 7 dienos, tada 7 dienų pertrauka ir vėl 7 dienų vartojimas. Pilnas vartojimo kursas: 21 diena, tada 21 dienos pertrauka ir vėl vartojama 21 dieną. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Žolelės arbatai ,,RŪGŠTIS" Sudedamosios dalys: apynys, burnotis, šilinio viržio žiedai, levandos žiedai,ramunėlių žiedai, miškinės dedešvos žiedai, paprastojo kiečio žiedai, melisa, saldžialapė kulkšnė, pankolis, svilarožės šaknis. Paruošimas: 1-2 arb. š. užplikyti verdančiu vandeniu, palikti 10 min., kad pritrauktų, nuspausti ir gerti, likus 1val iki valgio. Pakuotės kaina 5,00 Eur Žolelės arbatai ,, VIRŠKINTI CEPELINAMS " Sudedamosios dalys: puplaiškis, kiaulpienė, raudonėlis, plačialapis gyslotis, šalavijas, maltas kmynas Paruošimas: 1-2 arb. š. užplikyti verdančiu vandeniu, palikti 10 min., kad pritrauktų, nuspausti ir gerti. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Žolelės arbatai „žALIOJI MATE - ŠALAVIJAS“ Sudedamosios dalys: žalioji matė, varpučio šaknys, pipirmėtė, gyslotis, šalavijas Paruošimo būdas: 1 arb.š. mišinio užpilti 80 laipsnių vandeniu ir gerti kaip įprasta. Išgėrus, galima iškart užpilti antrą kartą ką tik virusiu vandeniu, užpylus palaikyti kol praauš,tada gerti. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Šaknys arbatai ,,FIGŪRA" Sudedamosios dalys: geltonojo gencijono šaknys, šventagaršvės šaknys, ajero šaknys, kiaulpienės šaknys, varnalėšos šaknys, ramunėlės. Paruošimas ir vartojimas: Valgomą šaukštą mišinio užpilti šaltu vandeniu, kaitinti iki užvirimo. Uždengus arba termose palaikyti 2-4 val. Nupilant dalimis, gerti po 0,5 puodelio tris kartus per dieną. Jei per stipru, praskiesti karštu vandeniu. Trumpas kursas: 7 dienos, tada 7 dienų pertrauka ir vėl 7 dienų vartojimas. Pilnas vartojimo kursas: 21 diena, tada 21 dienos pertrauka ir vėl vartojama 21 dieną. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Žolelės arbatai "SU SENA" Sudedamosios dalys: senos lapai 70proc., malti kmynų vaisiai 15 proc., pipirmėtės lapai 15proc. Paruošimas: 1-2 arb.š. užpilti stikline verdančio vandens. Vartojimo trukmė iki 7 dienų, kartoti galima po 7 dienų pertraukos. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Žolelės arbatai ,,DIA“ Sudedamosios dalys: RYTINĖ OŽIARŪTĖS, topinambų, mėlynių lapai, kiaulpienės, trukažolės šaknys, smulkintos pupelių ankštys. Paruošimas ir vartojimas: 1 valg .š. užpilti 200ml šalto vandens, užvirinti. Uždengus laikyti 30 min. Gerti po 0,5 stikl. prieš kiekvieną valgį, geriausia likus 1val iki valgio. Patogu pasiruošti visai dienai. Tuomet dieną laikyti termose, įsipilant prieš valgį iš termoso. Pakuotės kaina 5,00 Eur. Fermentuoti augalai milteliais ,,VYNUOGĖ – ŽEMUOGĖ“ Sudedamosios dalys: fermentuoti vynuogės ir žemuogės lapai, rozmarinas. Paruošimas ir vartojimo būdas: Vieną arbatinį šaukštelį užpilkite stikline karšto vandens, išgerkite su tirščiais. Žolelių miltelius reikia vartoti du kart per dieną, abu kartus po 15 val. Derinti su maistu nėra būtina, bet patartina išgerti likus apie 1 valandai iki valgio. 35g pakuotės kaina 5.00 Eur. 70g pakuotės kaina 10.00 Eur 100g pakuotės kaina 12.00 Eur KIAULPIENĖS ŠAKNYS ARBATAI IR MAISTUI Sudedamosios dalys: kiaulpienės (lot. Taraxacum officinale) šaknys Sudedamosios dalys: 100 proc. paprastosios kiaulpienės šaknys (lot. Taraxacum, angl. Dandelion, vok. Löwenzahn, rus. одуванчик) Supjaustytos gabaliukais ar susmulkintos. Mūsų Kiaulpienė yra Rytų medicinos pačių naudingiausių augalų šešetuke. 100 g pakuotės kaina 6,00 Eur. |